Coș

Minerale de la Marea Moarta – cu totii am auzit pana acum despre ele, insa poate nu stim exact ce inseamna si cate beneficii au pentru frumusete.

Marea Moarta este lipsita de orice forma de viata tocmai gratie concentratiei extrem de ridicate de saruri si minerale, avand proprietati curative pe care unii le-ar numi chiar miraculoase!

Mineralele de la Marea Moarta sunt nu mai putin de 21 la numar, printre care amintim calciu, magneziu, potasiu ori sodiu. Este extrem de important de stiut ca 12 dintre aceste minerale se gasesc exclusiv in Marea Moarta, neexistand in nicio alta mare.

Dupa cum spuneam mai spus, efectele curative ale acestor minerale sunt spectaculoase, ele avand beneficii incontestabile asupra sanatatii si frumusetii pielii, parului si tenului nostru.

Au proprietatea de a incetini ritmul de imbatranire a pielii, echilibreaza nivelul de hidratare al acesteia si ajuta la regenerarea celulara. Mai mult decat atat, stimuleaza sinteza de colagen si elastina.

In plus, constituie un antioxidant extrem de puternic ce are proprietati antiinflamatoare si antiaccneice.

Produsele cosmetice obtinute din ingrediente naturale, pe baza de minerale de la Marea Moarta, patrund in cele mai adanci straturi ale pielii pe care o detoxifiaza, o hranesc si o hidrateaza intens, efectele lor fiind vizibile imediat.

Puteti consulta gama noastra de produse cosmetice naturale accesand link-ul urmator: https://bellecosmetique.ro/categorie-produs/marea-moarta/

Leave a Reply

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com