Coș

Cum scap de acnee?

Cum scap de acnee? Aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor in ultimii ani. Deregrarile hormonale, dar si efectele nocive ale mediului inconjurator aduc dupa sine un ten problematic de care multe dintre noi ne chinuim sa scapam.

Nici eu nu fac exceptie, astfel incat am testat o multime de produse existente pe piata pentru a scapa de cosurile inestetice. Cand am descoperit produsele pe baza de minerale de la Marea Moarta, obtinute din ingrediente naturale si netestate pe animale, am descoperit si un tratament revolutionar impotriva acneei.

Am combinat produsele astfel incat sa obtin un tratament complet si eficient care sa dea rezultate. Intr-un final, am descoperit si combinatia castigatoare. A functionat in cazul meu, l-am recomandat si prietenelor mele, iar acum vi-l recomand si voua… cele care sper ca veti deveni in timp tot prietenele mele.

PEELING FACIAL

Cum scap de acnee? Ei bine, va recomand sa va incepeti ritualul de infrumusetare curatand bine tenul cu gelul exfoliant bogat in Aloe Vera, Vitamina E si Minerale de la Marea Moarta.Indeparteaza celulele moarte ale pielii si reimprospateaza tenul.

LOTIUNE TONICA

Continuati tratamentul folosind lotiunea tonica gentila imbogatita cu minerale de la Marea Moarta si vitamine. Curata si reimprospateaza tenul.

MASCA FACIALA CU NAMOL

Mai departe, utilizati masca faciala pe baza de namol cu minerale de la Marea Moarta, care curata, purifica si revitalizeaza pielea, astfel incat aceasta sa arate mereu proaspata si radianta.

SERUM CU VITAMINA A

Pasul final il reprezinta serumul pe baza de vitamine ce are un efect antioxidant, hidratand tenul fara sa il incarce si contribuind la procesul de curatare in profunzime a pielii.

Cum scap de acnee? Foloseste acest tratament si in curand vei uita de aceasta intrebare.

Costul total al tratamentului este de 229 de lei, iar produsele le gasesti accesand urmatoarele link-uri:

Peeling facial

Lotiune tonica

Masca de fata cu namol

Serum pentru un ten matasos

La achizitionarea tuturor celor 4 produse, primesti cadou din partea noastra un parfum la alegere de aici:

https://bellecosmetique.ro/categorie-produs/parfumuri/

Leave a Reply

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com