Coș

Produse cosmetice pentru vara

Este stiut faptul ca vara, atat tenul cat si pielea si parul au nevoie de ingrijire speciala. Daca nu ne dorim ca ele sa fie afectate in mod negativ de razele soarelui si apa sarata a marii, trebuie sa folosim produse extrem de hidratante, hranitoare, neaparat cu factor de protectie UV.

Toate produsele cosmetice pe baza de minerale de la Marea Moarta pe care le gasiti pe site-ul nostru nu doar ca sunt obtinute din ingrediente naturale menite sa hraneasca si sa protejeze parul, pielea si tenul, dar au si factor de protectie UV, astfel incat le puteti folosi cu incredere pe toata perioada anului, dar mai ales vara.

Mai mereu, imediat dupa vacanta, realizam ca pielea corpului este uscata si da senzatia ca e strange. Parul este uscat si degradat, iar intensitatea culorii s-a pierdut. Cat despre ten, acesta este la randul lui uscat si prezinta pete pigmentare.

https://bellecosmetique.ro/categorie-produs/produse-pentru-par/

Pentru a reda stralucirea parului, va recomandam gamele noastre pe baza de ulei de argan si keratina cu reparare intensa. Obtineti dupa primele folosiri un par stralucitor si matasos.

Crema de corp cu ulei de canepa si pudra de aur

Crema de corp 100 cu ulei de argan

Crema de corp Black Mud 100

Cremele de corp pe baza de pudra de aur si ulei de canepa, cele pe baza de ulei de argan sau chiar cele ce contin namol de la Marea Moarta nu doar ca hidrateaza intens pielea, dar o si protejeaza de efectele nocive ale razelor soarelui si ale mediului inconjurator.

Crema cu multivitamine si ulei de argan

Crema hidratanta de zi cu ulei de canepa si pudra de aur

Daca vorbim despre ten, acesta poate fi rasfatat fie cu cremele din gama Moroccan Spa, fie cu cele pe baza de pudra de aur si ulei de canepa.

Va recomandam ca inainte sau chiar si dupa vacanta sa va asigurati de faptul ca trusa voastra contine produse cosmetice pentru vara care va protejeaza de probleme.

Leave a Reply

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com