Belle Cosmetique a luat nastere din dorinta mea de a descoperi produse cosmetice obtinute din ingrediente naturale, fara chimicale ce imi pot distruge tenul, pielea sau parul mai degraba decat sa ma ajute sa le mentin sanatoase.

Aceasta dorinta m-a determinat ca, in toate calatoriile mele peste hotare, sa testez brand-uri locale de produse cosmetice. Au fost multe care mi-au placut, insa pe cele care m-au cucerit iremediabil le-am descoperit in timpul unei vacante petrecute in Israel.

Adoram sa ma pierd prin beauty boutique-urile ce imi ieseau in cale si sa intreb cat mai multe despre brand-uri de cosmetice necunoscute mie pana atunci. Sa ma documentez, sa le aflu secretele, sa le testez.

Asa se face ca, intr-un boutique cochet din Israel, am dat peste produsele Amour Shemen. M-au atras la inceput pentru ca sunt pe baza de minerale de la Marea Moarta si cu siguranta stim cu totii cate beneficii au acestea atunci cand vine vorba despre sanatate si frumusete.

Aprofundand insa, am aflat ca nu doar mineralele de la Marea Moarta le fac atat de speciale, ci si faptul ca sunt imbogatite cu ingrediente naturale precum ulei de argan, pro-vitamine, minerale, antioxidanti, uleiuri si extracte de plante. Unde mai pui ca nici nu se pune problema de parabeni sau alte astfel de ingrediente nocive.

Toate produsele contin factor de protectie UV si sunt concepute astfel incat sa protejeze tenul, pielea si parul de efectele nocive ale mediului inconjurator.

Trebuie sa recunosc ca se pliau perfect pe necesitatile mele si, mai mult, m-a bucurat enorm faptul ca gama de produse era una extrem de larga si variata. Am ales sa le testez pe termen lung, asa ca m-am intors in Romania incarcata de produse de beauty cu minerale de la Marea Moarta.

Si nu m-au dezamagit. Ba din contra, m-au facut sa le indragesc foarte tare si s-au transformat in vedetele ritualului meu zilnic de ingrijire.

Le-au testat apoi si prietenele mele care au fost la fel de incantate de „comoara” pe care o descoperisem in Israel.

Iar pentru ca din ce in ce mai multe doamne si domnisoare isi doreau ca aceste produse sa faca parte si din rutina lor zilnica de ingrijire, s-a nascut La Belle Cosmetique, unic reprezentant in Romania al brand-ului Amour Shemen.

BELLE COSMETIQUE – Ritualul zilnic de ingrijire, un veritabil moment de rasfat!